Diner Recepten

Venkelsalade

12 juni
Venkelsalade van Roos in de Keuken

Deze salade prikkelt alle zintuigen! Wat een feestje om zo’n mooie salade klaar te maken, genieten van een ultiem zomergevoel!

Venkelsalade

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: ongeveer 20 minuten
Allergie info: Lactosevrij, Glutenvrij

Ingrediënten:
– 1 flinke venkel
– 50 gr granaatappelpitjes
– 3 el extra vergine olijfolie
– 1 el nigellezaad
– 1 el sumak kruiden
– peper & zout


Was de venkel en haal de harde kern uit de groente, haal het groen van de venkel en houdt dat even apart. Snijdt de venkel nu in dunne plakes, verdeel die over een platte schaal. Verdeel de granaatappelpitjes, kruiden en olijfolie over de groente en bestrooi met het fijngehakte venkelgroen. Gebruik zout en peper naar smaak.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply