About

Roos in de Keuken is niet zo maar een foodblog, het is een foodblog waar liefde voor ingrediënten en passie voor koken elkaar vinden. Laat mij je meenemen…

Koken en genieten van goed eten is mij met de paplepel ingegoten, mijn hele familie is er dag in dag uit mee bezig. De maaltijd is altijd een speciaal moment van de dag geweest, een moment van bezinning en aandacht voor elkaar. Lekker eten draagt daaraan bij, het ontspant, relativeert en maakt gelukkig.

Voor mij begint lekker eten bij een mooi ingrediënt, een ingrediënt waar ik spontaan trek in krijg wanneer ik het zie. Of het nu een mooie vis, prachtige tomaat of vers gebrande noten zijn, ik wil ze proeven! Heerlijk om die te kopen en er een mooi gerecht omheen te bereiden. Om smaken te combineren en om gerechten mooi uit te serveren.

Ik vind niets fijner dan met mijn familie of vrienden gezellig te eten. Ik geniet van een mooi gedekte tafel en een lekker menu. Zonder problemen sta ik daar uren voor in de keuken. Met lekker eten kan ik mensen verassen en dat doe ik heel graag!

De blogs van Roos in de Keuken delen niet alleen recepten of reviews, ze delen het geluk van lekker eten en met aandacht koken. Mijn naam is Carmen, welkom op mijn blog!