Ontbijt Recepten Zoet

Chocolate chip koekjes van banaan

26 januari
Chocolate chip koekjes van banaan van Roos in de Keuken

Door de weeks vertrek ik al vroeg naar mijn werk, tijd om ’s ochtends thuis te ontbijten heb ik niet. Meestal peuzel ik mijn ontbijtje rustig op in de trein. Ik vind het ideaal om op zondag “koekjes” te maken die ik ’s ochtend zo mee kan pakken. Deze chocolate chip koekjes zijn vullend, gezond en ó zo lekker!

Chocolate chip koekjes van banaan

Voor ongeveer 24 koekjes
Bereidingstijd 45 minuten
Allergie info: Lactosevrij

Ingrediënten:
– 4 bananen
– 240 gr havermout
– 2 el chiazaad
– 2 el kokosrasp
– 100 gr pure chocolade, grof gehakt
– 50 gr grof gehakte walnoten
– handje moerbeien


Verwarm de oven voor op 175 graden.

Schil de bananen en prak ze met een vork (of zet de blender even in je kom). Meng dan alle ingrediënten erdoor.

Maak 24 kleine koekjes van het mengsel en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de moerbeien over je koekjes.

Schuif de koekjes voor 25 minuten in de oven. Laat ze afkoelen en bewaar ze in de koelkast.

You Might Also Like