Hartige snacks Recepten

Gevulde peppadews met tonijn en ansjovis

2 oktober
Gevulde peppadews met tonijn

Het was al een hele tijd geleden dat ik voor het laatst gevulde peppadews at. Ik vind de smaak van deze zoete peper verrukkelijk, vroeger at ik ze ook graag gevuld met kaas. Laatst zag ik ze weer in de winkel liggen, ik kreeg direct zin om een lekkere vulling te bedenken!

Gevulde peppadews met tonijn en ansjovis

Voor ongeveer 20 stuks
Bereidingstijd: ongeveer 20 minuten
Allergie info: Lactosevrij, Glutenvrij

Ingrediënten:
– 20 peppadews
– 1 blikje tonijn op water
– 2 el mayonaise
– 4 ansjovisfilets
– (Keltisch) zeezout & zwarte peper


Haal de peppadews uit de pot en laat ze uitlekken. Dep ze met wat keukenpapier droog.

Snijdt de ansjovisfilets in kleine stukjes en vermeng ze met de tonijn en de mayonaise. Breng op smaak met peper en zout.

Vul de peppadews nu met het tonijnmengsel, je mag dit best met je vingers doen! Serveer ze in een leuk kommetje voor bij de borrel!

You Might Also Like