Drankjes Recepten

De blokfluit – Broccoli, bleekselderij, kiwi en rode druif

16 augustus
Broccoli bleekslederij druif kiwi juice

Dit sapje gebruik ik als aperitief voor een bourgondische lunch. Het delicate sapje voelt heel gezond aan, het voelt echt als een immuun booster! Als je jezelf daarna te goed doet aan zuurdesembrood, huisgemaakte salades en paté is je lunch helemaal in balans.

Muziek is kunst. Kunst van klanken, je kunt tonen, textuur en ritme onderscheiden. Kleine nuanceringen en zelfs stilte wordt opgemerkt. Ik vind het fascinerend hoe instrumenten interacteren, hoe ze elkaar versterken en podium geven. Vaak, als ik een vers sapje proef, dan heb ik daar een instrumentele associatie bij.

De Blokfluit

Voor ongeveer 600 ml – 4 glazen
Bereidingstijd: ongeveer 10 minuten

Ingrediënten:
– 1 broccoli
– 4 stengels bleekselderij
– 3 kiwi’s
– handje rijpe rode druiven zonder pit


Schil de kiwi’s.
Verwerk de ingrediënten met de slowjuicer tot sap. Roer het sap nog even goed door elkaar voordat je inschenkt.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.