Lunch Recepten

Salade van linzen, knolselderij en uitgebakken chorizo

24 juni
Salade van linzen knolselderij en chorizo van Roos in de Keuken

Fris van de rode wijnazijn in de linzen, aards van de knolselderij en kruidig van de chorizo. Met dit gerecht maak je een feestje van je lunch!

Salade van linzen, knolselderij en uitgebakken chorizo

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: ongeveer 30 minuten
Allergie info: Lactosevrij, Glutenvrij (maar check voor de zekerheid de ingrediënten van de chorizo!)

Ingrediënten:
– blik met 400 gr linzen
– 1,5 el rode wijnazijn
– 2 el olijfolie + extra om in te bakken
– 2 takjes dragon
– 400 gr knolselderij, in reepjes
– peper & zout
– 100 gr chorizo


Laat de linzen uitlekken. Breng de linzen op smaak met de wijnazijn, de olijfolie, dragon & peper en zout. Verdeel de linzen alvast over de vier borden.

Bak ondertussen de knolselderij in een pan met wat olijfolie gaar. In een andere pan bak je de chorizo zachtjes uit, gebruik hiervoor geen extra olie.

Verdeel de knolselderij over de linzen en garneer met de uitgebakken chorizo. Eet smakelijk!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.